Reviews

REVIEWS

Benieuwd wat een dierenarts of voedingsdeskundige van de snacks van BestBuddy vinden? Op deze pagina laten wij enkele specialisten aan het woord en vertellen zij over hun persoonlijke ervaring met de snacks van BestBuddy. 

Wilfried-van-Westeijn

Dierenspeciaalzaak Avicentra

Wilfried Westeijn is samen met zijn vrouw Chantal Kleyn eigenaar van Avicentra dierenspeciaalzaak. Onze winkel is gevestigd in Monster, een gezellig dorp aan de Zuid-Hollandse kust.
Avicentra dierenspeciaalzaak is niet aangesloten bij een inkooporganisatie, waardoor het ondernemen op een extra scherpe manier moet gebeuren, mede door dit kunnen wij zelf ons assortiment samenstellen en zijn wij niet afhankelijk van anderen.

Ons motto is kwaliteit, constante vernieuwing van het assortiment en goede service.  De trends van het moment met gezonde (graanvrije) voeding of snacks ontbreken bij ons natuurlijk niet. In dit geval zijn we blij met de zeer smakelijke / gezonde snacks van Best Buddy. Dit product zorgt na een eerste verkoop met gemak voor herhaalverkoop, omdat de klant zeer tevreden is.

Naast deze gezonde snacks hebben we natuurlijk ook “echt snoep” in de vorm van muffins, taartjes etc. Wijzelf zondigen toch ook al te graag op z’n tijd!

TOPhond-Tycho-hoepel

Kynologisch instructeur

“Een goede beloning is het halve werk”. Aan het woord is Els Buiting, gediplomeerd kynologisch instructeur, eigenaresse van Hondencentrum de TOPhond in Veenoord en van Huisdierenservice Borger-Odoorn in Klijndijk. Op haar hondenschool geeft zij onder meer puppy- en puberles. “Er zijn zo veel afleidingen op school, dat het heel belangrijk is dat je de juiste beloningen hebt. Heb je een saaie beloning, dan is het niet zo gek als je hond daar geen aandacht voor heeftEn dus ook geen aandacht voor jou!”

Wij adviseren onze cursisten om hun honden een paar uur voor de les niet te voeren. Dan hebben ze meer aandacht voor de beloning. Als het goed is beloon je zó vaak, dat de hond na de les zijn buikje toch wel vol heeft. Maar als de beloningen de maaltijd vervangen, moeten die natuurlijk wel gezond zijn. Dat geldt zeker voor Best Buddy, want het is puur natuur: vlees zonder toevoegingen.”

“Het belangrijkste is natuurlijk dat je hond de beloningen echt lekker vindt. Wat dat betreft hebben wij hele goede ervaringen met Best Buddy bonus en met de nieuwe softs. Bijna alle honden vinden ze heerlijk. Doordat er veel verschillende smaken zijn wordt het niet saai en zijn ze ook geschikt voor kieskeurige en allergische honden.”

“Of mijn eigen hond ze lekker vindt? Die doet een moord voor de softs!”

Marlia-Oosterhof

Geleide- en hulphondentrainer

25 jaar werk ik, Marlia Oosterhof, inmiddels in de ‘hondenwereld’. Begin jaren 90 gestart met een hondenschool en werkzaam als hoofdtrainer bij Gaus Geleide- & Hulphondenschool. In 2013 ben ik volledig als zelfstandig geleide- en hulphonden-trainer gaan werken en dus niet meer verbonden aan een organisatie of hulphondenschool. Ik train honden voor verschillende disciplines en diverse assistentiehonden-organisaties. Verder ben ik leerbedrijf (beroepsonderwijs bedrijfsleven + hbo Van Hall Larenstein) en kunnen aspirant-instructeurs een opleiding bij me volgen tot blindengeleidehondeninstructeur.

3 jaar geleden ben ik in contact gekomen met de snacks van Best Buddy. We trainen de assistentiehonden positief en ik was regelmatig op zoek naar een gezonde beloning die de honden ook erg lekker vinden. Ik train verschillende rassen en vooral herders en poedels zijn nog wel eens kieskeurig. Gelukkig is er bij Best Buddy altijd wel een snack te vinden die ze lekker vinden en waarmee ze ook goed te motiveren zijn. Vooral de zalmstukjes soft vallen vaak erg in de smaak. Ook prettig is dat ze niet zo kruimelen zodat ik aan het einde van de werkdag niet een bodem van kruimels in mijn  beloningstasje vindt!

Christine-van-Heeden 2

Voedingsdeskundige

Eerlijk Dierenvoer is een webshop met afhaalpunt in Bennekom voor diverse merken KVV, natuurlijke snacks en een paar merken brokken zonder chemische toevoegingen. Daarnaast is eigenaresse Christine van der Heeden gediplomeerd Voedingsdeskundige.

“Sinds een paar jaar hebben wij Best Buddy in ons assortiment. Vanwege het zeer hoge vleesgehalte, de natuurlijke grondstoffen, het lage vetgehalte en het feit dat het mono-proteïne snacks zijn, is dit een zeer waardevolle aanvulling op ons assortiment.

Vooral de nieuwe Softs zijn populair. Ze zijn zeer smakelijk, vol met eiwitten en makkelijk in tweeën te breken zodat het een makkelijke trainingssnack wordt. Ik adviseer deze snacks ook bij honden met een intolerantie of allergie. Erg fijn dat er bijzondere smaken zijn, zoals struisvogel.

Als voedingsdeskundige adviseer ik om  snacks met een hoog vleesgehalte met mate aan pups te geven omdat vlees veel fosfor bevat. De Best Buddy Softs zijn meer geschikt voor pups, omdat deze niet alleen uit spiervlees bestaan, maar ook een natuurlijke calciumbron hebben.

Onze eigen honden Karma en Gysa zijn dol op de Best Buddy snacks!”

GD-dierenartsen-DGC-ZOD-klein

Dierenarts

Laura Kwant is dierenarts gezelschapsdieren bij Diergeneeskundig Centrum Zuid-Oost Drenthe, een grote gemengde praktijk met vestigingen in Coevorden, Nieuw-Amsterdam en Sleen. In de praktijk besteden onze dierenartsen veel aandacht aan gezonde voeding voor hond en kat. Minstens zo belangrijk is een prettig verloop van het bezoek voor de huisdieren. Wat is haar ervaring met Best Buddy?

‘’We besteden veel aandacht aan een fijne ervaring voor honden en katten die onze praktijk bezoeken. Zo mogen pups na de basisvaccinatie bijv. nog een aantal keren kosteloos komen oefenen tijdens onze juniorconsulten. Minstens zo belangrijk is het om volwassen honden en katten op hun gemak te stellen. We doen dit vaak met een smakelijke beloning. Sinds enkele maanden maken we gebruik van de hoogwaardige en pure Best Buddy snacks. Het gebeurt heel regelmatig dat een huisdier voor het eerst wèl het snoepje op eet. Fijn voor ons en voor het huisdier!”

Gabrielle-Veenstra-showing-1920x1279

Professionele trainer

Ik ben Gabriëlle Veenstra, trotse eigenaar van KynoSpirit. KynoSpirit is vooral in de showwereld echt een begrip. Al bijna 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in showtraining en alles wat daarbij komt kijken. Een mooie hond zit immers lekker in zijn vel! Goede voeding en opvoeding is hierbij ook belangrijk. Vandaar dat wij naast showtraining ook erg actief zijn met o.a. de opvoed cursussen, bodyawareness en organiseren wij geregeld lezingen en workshops.

Erg fijn is het als je met honden werkt dat je ook voor elkaar krijgt dat ze wat voor je doen! Naast de gedegen opleidingen ed. is het dan ook fijn om een goede motivatie te hebben voor de hond. Immers werken wij ook niet zonder salaris toch?

En dit is nu juist waar BestBuddy bij ons een grote rol speelt. Of het nou een kleine hap-slik-weg beloning is, zoals de bonus en ook de softs. Of juist een zichtbare beloning als in de Strips en ook de Jerkey! Best Buddy heeft het! Verschillende smaken, zodat er voor iedere hond (zelfs voor de gevoelige/allergische hond) een gepaste beloning is.

Uiteraard staat kwaliteit hoog in het vaandel bij KynoSpirit, vandaar dat we dan ook gekozen hebben voor een snack zonder toevoegingen en met een hoge acceptatie.