BestBuddy snacks – Rund

RUND

Rund vleessnacks

De rund vleessnacks van BestBuddy Jerky, Strips en Bonus zijn gemaakt van smakelijk rundvlees dat afkomstig is uit Australië. De runderen worden gehouden op free range farms. Het vee is gegarandeerd grasgevoerd, graast vrij op grote percelen en er wordt geen preventieve antibiotica en groeihormoon beleid toegepast. Het vlees dat wordt gebruikt voor de snacks is spiervlees dat bestemd is voor de humane consumptie. In de rundvlees snacks van BestBuddy zit alleen rundvlees (95%). De snacks zijn langzaam gedroogd, waardoor ze onmiddellijk door uw hond en kat worden herkend als heerlijk hapje. Het spiervlees geeft de snacks een stevige en toch zachte structuur. Hierdoor zijn de snacks gemakkelijk in ieder gewenst formaat te scheuren of te knippen. Bovendien zijn de snacks vrij van gluten, sorbitol en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en er wordt geen suiker en/of zout toegevoegd.

Het vlees van snacks in de lijn Pure Dry is van Europese afkomst. Deze snacks zijn 100% van rund gemaakt. Ze zijn krokant en lekker.

De Chews zijn steeds een combinatie van runderhuid en vlees/huid van een andere diersoort. Het zijn lekkere snacks die zorgen voor veel kauwplezier.