Faunakram

DROOGVOER VAN GREENHEART-PREMIUMS "CLOSE TO NATURE"

Met het droogvoer van Greenheart-Premiums weten wij ons verzekerd van een complete lijn honden- en kattenbrokken van uitstekende kwaliteit. Al 25 jaar staat Greenheart-Premiums voor unieke, innovatieve en gezonde recepten zonder chemische toevoegingen voor honden en katten. Inmiddels is daar een heel compleet assortiment voor honden en katten van elke leeftijdsfase en elk activiteitsniveau. Ook voor veterinair gebruik (gericht op eiwitverteringsstoornissen) en allerlei dieetwensen (biologisch, granenvrij-glutenvrij, hypoallergeen, struviet dieet) is een geschikte brok beschikbaar. Ingrediënten die gebruikt worden bij de bereiding van het voer zijn stuk voor stuk van hoge biologische waarde. Dit betekent dat de bruikbaarheid van de voedingsstoffen hoog is. De bouwstoffen worden in de juiste verhouding aangeboden en de hoeveelheid brandstof is afgemeten op het activiteitsniveau van de hond of kat. Het voer wordt aangeboden in een recyclebare verpakking.

GREENHEART-PREMIUMS HONDENVOER

In ons assortiment vind je 5 soorten hondenbrokken uit de lijn “Close to nature” van Greenheart-Premiums. Van puppy tot senior, de brokken zijn helemaal afgestemd op de behoefte van de hond.

Puppy

Brok speciaal voor puppy's

Bestellen

Actieve kleine hond

Brok voor de actieve kleine hond

Bestellen

Grote rassen

Brok voor grote rassen

Bestellen

Volwassen hond

Brok voor de volwassen hond

Bestellen

Senior

Brok met zalm

Bestellen

KATTENVOER VAN GREENHEART-PREMIUMS​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kattenbrok

Met kip, lam en vis (29/175)

Bestellen