Over ons

OVER BESTBUDDY

Over ons – BestBuddy als merk is ontstaan vanuit verschillende behoeftes die in de markt van hondensnacks gehoord werden. Na jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop van vlees voor de humane consumptie en verkoop van hondensnacks op de Europese markt is er een productlijn ontstaan van pure en eerlijke snacks. Zeer smakelijk voor hond en kat en een helder en transparant verhaal aan hun eigenaren.

Het bedrijf BestBuddy-Pets B.V. heeft een directe relatie met Unifood Europe B.V., een bedrijf dat handel drijft in voer en voeding, binnen Europa en daarbuiten. Het is ook deze relatie die garant staat voor de kwaliteit van de grondstoffen voor BestBuddy snacks.

HET ASSORTIMENT VAN BESTBUDDY

Stabiele en hoge kwaliteit

100% zuiver en natuurlijk

Voortdurend in ontwikkeling

Glutenvrij

Geen zout en suiker toegevoegd

Zonder kunstmatige toevoegingen

TEAM

Het vaste team van BestBuddy bestaat uit Mike en Dorien Zuidland.

Mike zit de liefde voor vlees in het bloed. Al generaties lang voorzag zijn familie klanten van een smakelijk stuk vlees. Als kleine jongen mocht Mike zijn vader en opa helpen met slachten en is de kiem gelegd voor een carrière in de wereld van voeding en voer. Al vroeg werd hem bijgebracht om dieren met respect te behandelen, of ze nu gehouden werden als liefhebberij of bestemd waren voor de slacht. En eenmaal geslacht zoekt Mike altijd naar de manier waarop het vlees het beste tot zijn recht komt. Hierin kan ook direct het ontstaan van BestBuddy gevonden worden. Spiervlees dat overblijft na verwerking voor humane consumptie is de grondstof voor onze snacks.
Mike Zuidland
Dorien is ook opgegroeid met dieren, weliswaar meer als liefhebberij. Zorg voor mens en dier heeft altijd een prominente plek in haar leven. Haar loopbaan is begonnen in de gezondheidszorg na een opleiding in de verpleegkunde. Later is daar een holistische opleiding tot paardrijd-instructeur aan toegevoegd. Werken met mensen en dieren, zorgen voor hun gezondheid en gedrag tussen mens en dier observeren en bijsturen, daar ligt haar interesse. Binnen BestBuddy is zij het aanspreekpunt voor een ieder die de lekkerste snacks in zijn assortiment wil hebben om daarmee de honden en katten in Nederland en daarbuiten te verwennen.
Dorien Zuidland