BestBuddy snacks – Lam

LAM

Lam vleessnacks gemaakt van smakelijk lamsvlees. Het lamsvlees in Jerky, Strips, Sausage en Bonus is afkomstig van Free Range Farms in Nieuw-Zeeland. Op deze Free Range Farms wordt het vee gegarandeerd gras gevoerd en kunnen ze vrij grazen op grote percelen. Daarnaast wordt er geen preventieve antibiotica en groeihormoon beleid toegepast. Voor de snacks wordt gebruik gemaakt van spiervlees dat bestemd is voor de humane consumptie. De lam vleessnacks bestaan voor 95% uit lamsvlees. Dankzij langzame droging, worden de snacks direct herkend als heerlijk hapje. Door het spiervlees krijgen de snacks een stevige en toch zachte structuur. Hierdoor scheurt of knipt u ze makkelijk in elk gewenst formaat.

De lam vleessnacks zijn vrij van gluten, sorbitol en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarnaast wordt er geen suiker en/of zout toegevoegd.

De dressing van schapenvet is verpakt in een handig pompje. U kunt het gebruiken als saus over het voer. Schapenvet heeft een positieve invloed op de eetlust, de vertering en op de conditie van huid en vacht.

Softs Lam is een heerlijk trainingssnoepje van 85% lam. Ook de Softs zijn helemaal vrij van gluten.