BestBuddy snacks

VLEESSNACKS

Op de eerste plaats vinden wij het belangrijk dat een beloning of snoepje lekker gevonden wordt door uw huisdier. Wij zijn er van overtuigd dat lekker en gezond heel goed hand in hand kan gaan.  Honden en katten eten van nature voornamelijk vlees en dit is voor ons het belangrijkste bestanddeel in de snacks.

Het lams- en rundvlees dat gebruikt wordt voor de snacks komt van free range farms. Op deze boerderijen worden de dieren vrij op grote oppervlakten gehouden. De dieren zijn daarmee gegarandeerd grasgevoerd.  Er worden op deze bedrijven geen preventieve antibiotica of groei hormonen toegepast. Het vlees dat van deze bedrijven afkomstig is, is een prachtige grondstof voor onze lekkere en verantwoorde beloningen.

Door per snack het vlees van 1 diersoort te gebruiken, kunnen de snacks van BestBuddy prima gegeven worden aan honden of katten met een hoge gevoeligheid of zelfs allergie voor vlees van een bepaalde diersoort.

Zijn het vooral honden die van de BestBuddy beloningen genieten, ook katten zijn dol op de snoepjes van BestBuddy. Katten zijn van nature kieskeurige eters. Zij bevestigen de kwaliteit van de ingrediënten en samenstelling. BestBuddy snacks bevatten al het goede van vlees in een houdbare vorm.

Wij zijn trots op de bijzonder hoge acceptatie van onze snacks.

SOORTEN VLEESSNACKS

BestBuddy snacks zijn gemaakt van diverse diersoorten en verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen. De diersoorten zijn herkenbaar aan de kleur van de verpakking en het diersymbool. Bijvoorbeeld:

Pure Dry

Onder Pure Dry vindt u snacks in de meest pure vorm, de enige bewerking is drogen, enkelen ambachtelijk gerookt. De Pure dry snacks zijn geschikt als beloning en tussendoortje voor de hond.

Chews

De Chews zijn lekkere kauwsnacks die goed zijn voor het gebit en uw hond even bezighouden. Let op: de Chews zijn steeds een combinatie van runderhuid met vlees/huid van een andere diersoort. De rundermergpijp is hierop een uitzondering, deze bestaat alleen uit gedroogd en ambachtelijk gerookt runderbot.

Jerky - Strips - Sausage

De vleessnacks Jerky, Strips en Sausage bestaan voor 95% uit spiervlees en langzaam gedroogd om alle smaak en geur te behouden. Uw hond is er dol op. Deze snacks zijn geschikt als tussendoortje en beloning zowel tijdens als na de training.

Bonus

De kleine stukjes van de Bonus snacks zijn bij uitstek geschikt voor de training van hond en kat. Zachte en zeer smakelijke snoepjes van 95% spiervlees in handige bewaarpotjes.

Softs

Softs zijn dé zachte beloningssnacks in vele smaken. Gemaakt van maar liefst 85% vlees en vleesmeel, in tegenstelling tot de 4% vleesmeel die in de wel bekende emmertjes gebruikelijk is. Deze snacks zijn vrij van gluten en vol van smaak. De Softs zijn geschikt als klein tussendoortje en vooral als trainingssnack voor uw hond.

Dressings

De Dressings voegt u toe aan het voer. Ze bevorderen de eetlust en vertering . De Dressings hebben een gunstige werking op: stofwisseling, immuunsysteem, hart en bloedvaten, afweersysteem en gewrichten (zalmolie) en vacht en huid (schapenvet en zalmolie).

VEEL SMAAK

De snacks van BestBuddy zijn de meest geaccepteerde snacks op de markt door het unieke recept. De snacks zijn lekker en makkelijk te geven en bewaren. Hoe komt het dat de snacks van BestBuddy zo lekker zijn?

De honden gaan allereerst af op de geur van de snacks. De neus van honden is veel beter ontwikkeld dan die van de mens. Voor de snacks van BestBuddy wordt spiervlees gebruikt. De honden ruiken de natuurlijke geur van vlees dat door langzame droging op lage temperatuur behouden blijft. Ook de structuur van het vlees blijft intact. De vezels van spiervlees zorgen voor een zachte en toch stevige bite.

Het vlees waar de snacks van BestBuddy van gemaakt worden is goed gekeurd voor consumptie door mensen.